Przy zamówieniach powyżej 299 zł kurier DPD gratis

Polityka prywatności

Polityka prywatności

  1. Administratorem danych osobowych Klientów Sklepu internetowego w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Monika Kukuła prowadzącą działalność gospodarczą pod firmą BUTTERFLY KIDS MONIKA KUKUŁA z siedzibą w Wadowicach, adres: ul. Legionów 20, 34-100 Wadowice, NIP: 551 247 75 70, REGON: 362 769 792
  2. Administrator oświadcza, że przestrzega zasad ochrony danych osobowych osób korzystających ze strony internetowej oraz wszelkich uregulowań prawnych, które są przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
  3. Sprzedawca przetwarza dane osobowe Klientów niezbędne do prawidłowej realizacji usług dostępnych w sklepie internetowym oraz w celach księgowych tj.:
  1. w celu złożenia zamówienia w Sklepie internetowym,
  2. w celu zawarcia umowy sprzedaży,
  3. w celu wystawienia faktury VAT,
  4. prowadzenia Konta Klienta,
  5. realizacji usługi „Newsletter”.
  1. Sprzedawca zbiera, przetwarza i przechowuje następujące dane Klientów:
  1. imię i nazwisko,
  2. nazwa firmy,
  3. adres poczty elektronicznej (e-mail),
  4. numer telefonu,
  5. adres dostawy,
  6. numer identyfikacji podatkowej (NIP),
  1. Sprzedawca oświadcza, iż podanie danych przez Klienta, w wyżej wskazanym zakresie jest całkowicie dobrowolne,  i jednocześnie niezbędne do pełnej realizacji przez Sprzedawcę usług świadczonych za pośrednictwem Sklepu internetowego.